Uitnodiging gemeente aan ouders met ervaringen jeugdhulp

donderdag 10 december 2015

Hebt u met uw gezin ervaringen met jeugdhulp via de gemeente? De gemeente nodigt u graag uit voor de bijeenkomst 'Leren van verhalen over jeugdhulp'. Tijdens de bijeenkomst kunt u uw ervaringen en uw ideeën over het verbeteren van de jeugdhulp met de gemeente delen.

De bijeenkomst is op donderdag 14 januari, van 8.30 uur tot 16.00 uur in de Nieuwe Nobelaer (Anna van Berchemlaan 2, Etten-Leur). Aanmelden kan t/m woensdag 23 december met een mail naar m.monsieurs@roosendaal.nl. Het aantal plaatsen is beperkt, dus reageer snel. Vermeld bij uw aanmelding dat u komt als ouder of jongere en uw leeftijd. Als bedankje voor uw bijdrage biedt de gemeente u een VVV-bon van € 25,- aan.

In 2015 is de gemeente verantwoordelijk geworden voor jeugdhulp. Graag blikken de gemeenten in deze bijeenkomst samen met u terug op dit overgangsjaar. Want je nooit te oud of te jong om van elkaars verhalen te leren. In deze bijeenkomst kunt u in gesprek gaan met andere ouders en jongeren. En u kunt uw verhaal delen met wethouders, ambtenaren en jeugdhulpverleners. Door het delen van ervaringen willen de gemeenten samen met u de jeugdhulp verbeteren.