Welkom op de site van het Centrum voor Jeugd en Gezin van de gemeente Moerdijk

Geplaatst: 30 maart 2020

Foto van buiten spelende kinderen

Opvoeden is leuk en uitdagend, maar kan soms ook lastig zijn. Dan is het goed om te weten dat je er niet alleen voor staat!

Het CJG Moerdijk kan je helpen als je als ouder of verzorger een kleine of grote vraag hebt over opvoeden of opgroeien?

Maak je je zorgen over de kinderen of zou je wel eens willen weten hoe anderen iets aanpakken?

Ook als kind of jongere loop je misschien met een vraag rond. Bijvoorbeeld als je gepest wordt, als je ouders gaan scheiden of als je even niet lekker in je vel zit. Wat het ook is... blijf er niet mee zitten en zoek gewoon eens contact met het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG).

Het Centrum Jeugd en Gezin Moerdijk geeft antwoord op alle vragen over opgroeien en opvoeden. Iedereen met vragen over eten en groei, verlegenheid of agressie, drugs of drukke kinderen, seksualiteit of zwangerschap, over echtscheiding of puberteit kan bij het CJG terecht.

Dit is het digitale CJG van gemeente Moerdijk. Je vindt op deze site alles wat je moet weten rondom het CJG. Aan de linkerkant vindt je onze algemene informatie, zoals openingstijden, contactgegevens en informatie over de hulp die het CJG kan bieden. Bovenaan vindt je alle thema's waar je alle informatie kunt vinden die je zoekt.

Bel: 0800-6816816
Mail: info@cjgmoerdijk.nl

Vergelijk hulpaanbod