U bevindt zich hier

Home >  Colofon

Colofon

Dit is de website van het Centrum voor Jeugd en Gezin in Moerdijk

CJG Moerdijk is hét informatie- en adviespunt over zorg en opvoeding voor ouders en opvoeders in de gemeente Moerdijk

Centrum voor Jeugd en Gezin Moerdijk
Pastoor van Kessellaan 15, 4761 BJ, Zevenbergen
tel. 08000 681 681 6

Content

De inhoud van deze website wordt beheerd door het CJG van gemeente Moerdijk, Elkander en Stichting Opvoeden.nl.
Er wordt continu gestreefd naar het up to date houden van de informatie. Voor vragen over de lokale inhoud kun je contact opnemen met het CJG. Voor vragen over o.a. het landelijke nieuws en koppelingen van informatie zoals internetlinks kun je contact opnemen met cjg@elkander.nl.

De landelijke teksten over zorg en opvoeding zijn afkomstig van de Stichting Opvoeden.nl, een initiatief vanuit de overheid voor het ontwikkelen van één inhoudelijke database met eenduidige en gevalideerde informatie over opvoeden, opgroeien en gezondheid. Meer informatie is te vinden op: www.stichtingopvoeden.nl.

Inhoud

De informatie is primair ontwikkeld ten behoeve van (aanstaande) ouders en opvoeders. Alle ontwikkelde en door de kennis- en thema-instituten gevalideerde informatie is getoetst en voldoet aan de criteria voor kwaliteit, betrouwbaarheid en toegankelijkheid. Deze informatie mag daarom niet inhoudelijk worden gewijzigd.

Juistheid en actualiteit

Je mag verwachten dat Stichting Opvoeden.nl de grootst mogelijke zorg besteedt aan de juistheid en actualiteit van de informatie. Als je desondanks toch pagina's tegenkomt waarvan je vermoedt dat deze onjuiste informatie bevatten, kun je dit melden via helpdesk@stichtingopvoeden.nl of telefoonnummer 088 - 1180200.

Gebruiksdoel

Persoonlijk gebruik van de informatie op deze site is toegestaan. Gebruik, vermenigvuldiging en verspreiding van de informatie van Stichting Opvoeden.nl is niet toegestaan. Mocht je hierin interesse hebben, dan kun je contact opnemen met helpdesk@stichtingopvoeden.nl.

Een groot aantal organisaties in en om de gemeente Moerdijk heeft informatie beschikbaar gesteld in de sociale kaart. Die informatie is verwerkt in deze website. Elkander zorgt ervoor dat de informatie op deze website komt en wordt bijgehouden. E-mailadres: info@elkander.nl.

Elkander

De Mudden 18
9747 AW Groningen
T 050-2110950
W www.elkander.nl
M info@elkander.nl